.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Rádiókabaré
Helyszín: Honvéd Kulturális Központ, 1143 Budapest, Stefánia út 34-36.
Leírás:

A Kossuth Rádióban szombatonként 13.30-kor jelentkező Kabaré nyilvános felvétele. Az előadás stand up produkciókból, kabaré jelenetekből és zenéből áll össze 1 szünettel. A humor szakma legjobbjai várnak szeretettel minden érdeklődőt egy igazán felhőtlen kikapcsolódásra, ahol olyat is hallhat (sőt láthat), ami a rádió adásból kimarad.

Hölgyeim és uraim! Ismerjék meg Jánost, aki már nagyon várja a tavaszt, ezért minden nap egyenként megméri, és feljegyzi, mennyit fejlődtek kertjében a cseresznyefa rügyei:
1426-os rügy, nulla egész három tized milliméter. Felírtam… 1427-es rügy nulla egész nyolc tized milliméter. Jól van, ügyes vagy! 1428-as rügy: nulla milliméter… Ejnye, hát szedd össze magad, fiam!
A Rádiókabaréban mi is nagyon várjuk a tavaszt, de mi máshogy! Ön dönti el, hogy Jánoshoz vagy inkább a Rádiókabaré közönségéhez csatlakozik, ahol a március 5-i tavaszváró felvételen a legjobb humoristákkal és a legkiválóbb színészekkel idézzük meg a kikelet hangulatát!

Műsorvezetők: Vida Péter
Közreműködik: Aradi Tibor, Bach Szilvia, Beliczai Balázs, Szántó Sándor, Szikra László, Varga Ferenc József és sokan mások.

Képek:
Időpontok:
2019.06.11 19:00
Jegyárak:
1000 Ft
.