.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Előszilveszter a PartYssimo zenekarral
Helyszín: BÁLNA - Event Hall, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Leírás:

 

 

A város legnagyobb élőzenés házibulis előszilvesztere a Bálna Budapest Panoráma Termében a PartYssimoval. Bulizzunk együtt december 29-én szombaton egy igényes, felnőtt élőzenés házibuliban, ínycsiklandó ételek, jéghideg minőségi italok és a fergeteges PartYssimo zenekar társaságában.

Aki járt már PartYssimo zenekar buliban, tudja, hogy milyen bulira számíthat, aki nem, az készüljön élete egyik meghatározó élményére. Ez az a buli, amikor az élőzene átjárja a testedet és nem bírod ki, hogy ne táncold végig az éjszakát.  Zenei repertoárban a 80-as 90-es a 2000-es évek és napjaink legnagyobb buli himnuszaira számíts külföldi és magyar előadóktól, közben gyönyörködj a csodálatos budapesti dunai panorámában, mely a Bálna Budapest rendezvényterméből egészen elképesztő. Az este folyamán számos további meglepetés vár Rád. A rendezvénynek Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvény helyszíne, a Bálna Budapest Panoráma terme ad otthont, este 8 órától. A jegyár tartalmazza a belépőjegy árát, a svédasztalos vacsorát, a Welcome Drinket.

Jegyvásárlás online itt érhető el

Jegyvásárlás személyesen akár SZÉP kártyával is a Bálna Bisztróban (1093 Budapest Fővámt Tér 11-12).

Belépőjegy programmal, Welcome drinkkel, vacsorával:

EARLY BIRD JEGY 19.990.- Ft

ELŐVÉTELES JEGY 24.990.- Ft

LAST MINUTE TICKET: 29.990.- Ft

VIP asztalfoglalás korlátozott számban lehetséges, melyet telefonon keresztül foglalhattok le: +36709469932.

A vacsora során báli ültetés szerint 10-12 fős asztalokhoz ültetjük a vendégeinket. Akik külön vásárolták meg jegyeiket, de egy társasághoz tartoznak az info@szilveszteribuli.hu címen kérhetik, hogy egy asztalhoz ültessük őket.

Konyhánk legalább akkora gonddal készül a szilveszter estére, mint fellépő művészeink. A előszilveszteri menüsorról bővebb infók itt találhatóak.

Helyszín: Bálna Budapest, Panoráma Terem, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12

Időpont: 2017. December 29. szombat

Kapunyitás: 20:30

Kényelmes parkolási lehetőség a Bálna 250 férőhelyes mélygarázsában, ahol az első óra díjtalan után 300 Ft/óra

Képek:
Időpontok: .
Jegyárak:
19990 Ft
.