.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Szegény Dzsoni és Árnika
Helyszín: Budapesti Operettszínház, 1065 Budapest, Nagymező u. 17.
Leírás:

A Női Rendezők Tavasza című programsorozatunk keretében mutatjuk be a Lázár Ervin meséje nyomán készült Szegény Dzsoni és Árnika című előadásunkat, amely egy vándorútra kelő szerelmespár történetét meséli el Szirtes Edina Mókus semmivel sem összetéveszthető, szívet melengető, világzenei dallamaival és a slam poetry világából érkező Závada Péter játékos dalszövegeivel.

Új magyar ősbemutatónkat a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező szakos hallgatója, Szenteczki Zita rendezi diplomamunkaként, felvonultatva benne többféle bábtechnikát a klasszikus kesztyűs bábtól az óriás maszkig. A különleges produkcióban Gubik Petra, Kocsis Dénes és Papadimitriu Athina mellett Ottlik Ádám, Angler Balázs és Kovács Domokos e. h. is látható.

A történetből megtudhatjuk, hogy hol lakik a jóságos Hétfejű Tündér, érdemes-e jónak lenni, és egymásra találhatnak-e azok, akiket maga a Százarcú Boszorkány átkozott meg, de a kacsakirály és kacsa-királykisasszony tanulságos históriájából kiderül az is, hogy az önzetlen szeretet csodákra képes. Aki nem hiszi, járjon utána a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában!

Szereposztás

   
 
   
 
   
    Kocsis Dénes
Szegény Dzsoni
 
   
    Gubik Petra
Árnika
 
   
    Ottlik Ádám
Östör király
 
   
    Papadimitriu Athina
Százarcú boszorkány
 
   
    Angler Balázs
Ipiapacs
 
   
      Kovács Domokos e.h.
Rézbányai Győző
 
 
Képek:
Időpontok: .
Jegyárak:
2000 Ft
.