.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Minimax Gyerekhajó Budapest
Helyszín: Táncsics Hajó, 1051 Budapest, Vigadó tér, Mahart 2-es hajóállomás
Leírás:

Farsangi buli az idei első Minimax Gyerekhajón! Öltözz be Te is!
Idén is vár Benneteket ez a csodálatos, programokkal teli hajó, ahol garantált kikapcsolódás és játék várja a családokat

10 órától élvezhetitek az Apacuka Együttes farsangi műsorát.

A koncert után a gyerekek csoportosan bemutatják jelmezüket, így biztosan láthatunk csodás hercegnőket, tündéreket, kisállatokat, autószerelőket, tűzoltókat....

Apukák, anyukák jelmezire is kíváncsiak vagyunk, hiszen lesz családi jelmez verseny is, ahol a legötletesebb jelmezesek ajándékcsomagokat nyerhetnek.

A Manó Fotó készenlétben lesz, a gyerekekről és családokról a mini stúdióban csodálatos fotókat készít majd.

11 órakor útnak indulunk és hajózunk együtt a Dunán. Megnézhetjük a Parlamentet, a Budai várat, a Gellért hegyet, gyönyörű hídjainkat és még nagyon sok minden szép látványosságot.

A program alatt kipróbálhattok rengeteg logikai- és társasjátékot, animátoraink készséggel állnak rendelkezésre bármelyik játék bemutatására, kipróbálására.

Az egész kicsi csemeték is zavartalanul játszhatnak bébi sarkunkban, ahol nekik való játékok vannak.
Kreációs asztalunknál szebbnél szebb és érdekesebbnél érdekesebb dolgokat készíthettek, amit haza vihettek magatokkal emlékbe.

Különlegességeteket is tartogat a Minimax Gyerekhajó.
Ha szerettek kreatívoskodni, akkor akár Zokni Nyunya figurákat és viaszképeket is készíthetsz. (Ezek a foglalkozások plusz költséggel járnak majd.)

Továbbá lesz lehetőség arcfestésre is. Lesz tombola, találkozhattok a Gondevőkkel és természetesen a gyerekek nagy kedvence Pici cica  is várni fog Benneteket .
Szeretgessétek meg őket, fotózkodjatok velük!

Találkozunk február 4-án vasárnap 10 órakor.
Kapunyitás: 9:40-kor

Képek:
Időpontok: .
Jegyárak:
2490 Ft gyermek
2690 Ft felnőtt
.