.

Rendezvény részletes nézet

Cím: KICSI GESZTENYE KLUB
Helyszín: BOK (volt Syma) CSARNOK, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Leírás:

A már jól ismert kalandozások egy teljesen új, minden eddigi hangulatot túlszárnyaló hétvége keretében kerülnek megrendezésre, új történetekkel, új dalokkal, a Gyermekekkel közös interaktív játékkal a BOK Csarnokban!
Rajongsz Lizáért, Olly-ért, Lufipofiért, Napsugárért és Gesztenyéért? Szereted Mysterio varázslatait? Kedveled dalainkat és kedves történeteinket? Akkor ne hagyd ki az év végi nagy show-nkat, melyhez hasonlót még biztosan nem láttál! Rajtad kívül több ezer kedves Klubtársad látogat el hétvégénk alatt helyszínünkre, mely minden eddiginél izgalmasabb látványelemekkel, fényekkel, zenékkel és számtalan meglepetéssel kecsegtet!

120 négyzetméter LED vetítő fal
25 méter széles színpad
16 tagú tánckar

Grandiózus díszletek és látványtechnika
Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól Magad!

Liza jegy 9900 Ft

A bájos Liza! Bizony!
Ő az a cserfes Kislány, aki mindig, minden helyzetben a legbarátságosabb, legkedvesebb Szereplőnk! Sok gyermek kedvence! Gyönyörű hangjával és táncával varázsol el minket történetről történetre! A róla elnevezett jegy az úgynevezett V.I.P jegyünk, mely a színpaddal közvetlenül szemben, a lelátók előtt elhelyezkedő 382 fős terület!
Liza ezen jegyek megvásárlásával a legkényelmesebb és legtökéletesebb helyszínünkön kívül számtalan meglepetéssel szolgál! Ezen szektorban kényelmes, székes rendszert építettünk ki Nektek, ahol szabadon táncolhattok, elhagyhatjátok helyeiteket és közel kerülhettek kedvenceitekhez! Testközelből élvezhetitek Szereplőink mókázásait!
Tökéletes hangzás és látvány, interaktív szórakozás és jókedv! Ez a Liza jegy!

Geszti jegy 8900 Ft

Klubunk névadó szereplője, a mindig bájos, okos és szerény Gesztenye!
Ő az, aki a Föld képviseletében tanít nekünk mindig valami újat, szépet vagy éppen érdekes ismeretet. Szeretitek őt, igaz? A Gesztenye jegy a legtökéletesebb lelátói nézőteret biztosítja Látogatóink számára, ahonnan az egyik legélvezetesebb műsorunkat végig nézni! A színpaddal szemben lévő lelátó középső szekcióját jelenti, mely az egyik legmesésebb látványt biztosítja!
Gyertek, gyertek!

Napsi jegy 6900 Ft

A legtündöklőbb lelátói szektorba szóló jegyünk! Igen! Napsugár nem bízta a véletlenre!
Szerette volna, ha mindenki jól látja szépségét, és meg-meg libbenő fodrait szoknyáján! Egy igazi királykisasszony Ő, nemdebár?
A színpaddal szemben elhelyezkedő lelátó bizonyos székeire szól, ahol közel 500 ember élvezheti a Legnagyobb Show-t a Legkisebbeknek!
Gyertek, és nézzétek meg napocskánkat! Ő nagyon vár Titeket!

Lufi jegy 4900 Ft

Lufi! Légies, pocakos, vicces kis figura!
Repcsijével felszántja az eget és fentről kémleli majd műsorunkat, büszkén integetve az égből! Nagyon szeretitek őt is, ugye? A róla elnevezett székeink szintén légiesen kényelmes távolságokkal, remek színpadi
rálátással büszkélkedhetnek, hogy Őt is jól láthassátok a színpadon! Szintén elérhető áras lelátói szekció, mely a pódiummal majdnem szemben, kicsit oldalsó elhelyezéssel várja foglalóit!
Okozzatok örömöt Lufinak és gyertek el!

Olly jegy 3900 Ft

Olly a legviccesebb, legpimaszabb, legcsíntalanabb szereplője mesénknek!
Ugye mennyi csibészséget láttatok már tőle? Nézzétek őt tovább helyszínünk lelátóinak legszélső részein, ahol tökéletes látvány nyílik kis kedvencedre, kedvező áron! Ne aggódj! Ülőhelyeden nem leszel vizes!
Várunk szeretettel!

Minden 2 évesnél fiatalabb Gyermek számára a show-n való részvétel INGYENES, melynek feltételei a következőek:
- A Gyermek kizárólag Szülője vagy kísérője ölében ül az előadás alatt.
- A helyszínen a beengedésnél munkatársaink elkérik a Gyermekek személyazonosító igazolványát vagy egyéb hivatalos iratát az életkor igazolása végett. Ellenkező esetben jegyvásárlásra köteles.

Képek:
Időpontok:
2018.11.24 10:30
2018.11.24 14:30
2018.11.24 18:00
2018.11.25 10:30
2018.11.25 14:30
Jegyárak:
3900 Ft
4900 Ft
6900 Ft
8900 Ft
9900 Ft
.