.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Old Boys 40 - Születésnapi koncert
Helyszín: Erkel Színház, 1081 Budapest, Köztársaság tér 30
Leírás:

Az Old Boys együttes 1979-ben alakult és azóta is tevékeny szereplője a hazai könnyűzenei életnek. Nevük elsősorban az oldies zene (50-es, 60-as, 70-es évek angolszász zenéje) széles spektrumú, sok műfajt és eredeti előadót felölelő repertoárjuk magas színvonalú előadását jelenti a széles korosztályú hallgatóság számára. A ma 12 fős együttes műsora az oldies  kor zenei palettájának szinte összes műfaját és előadói egyéniségét magában foglalja. (Rock and roll, pop, rock, blues, soul, country, stb.) A hat különböző szóló énekesi hang és a korlátlan vokál  lehetősége mindig is nagyon széles skálájú "eredeti" hangzás elérését tette és teszi lehetővé az együttes számára. Az együttes  folyamatosan bővíti repertoárját minden, nekik tetsző és  tőlük jól megszólaló műfajban, előadóktól. Ma már a repertoár kiegészült mintegy 20 %-ban "frissebb kor" zenéjével is, egészen napjainkig.

Az jövőre 40 éves együttes eddig mintegy 7000 koncertet, fellépést tud maga mögött, melyekben előfordultak mindenféle fellépések szerte Európában:  stadionos, sportcsarnokos óriás koncertek mellett sok-sok egyetemi és kis klubos fellépés, bálok, céges rendezvények, fesztiválok, stb. A műfaj és generációjuk "óriásaival" léptek fel együtt Európa különböző színpadjain. Előzenekarként Budapesten Chuck Berry, Jerry Lee Luis, Joe Cocker, külföldön Tremeloes, Johnny and the Hurricanes, Percy Sladge, Dave Clark Five, Spencer Davis Group, hogy csak néhányat említsünk.

A zenekar természetesen ismét nagyon készül erre az estre:

- új, különleges számok kerülnek be a repertoárba,
- szimfonikus kamarazenekarral egészül ki az est egyik része,
- énekes és hangszeres vendégművészek is fellépnek (Charley, Fenyő Miklós)

 

Az együttes az est első részében áttekintést ad az elmúlt 40 évről, míg a második részben egy teljesen új műsor keretében különleges zenei és színpadi élményt kíván nyújtani a közönségnek.

Képek:
Időpontok:
2019.05.12 19:00
Jegyárak:
13990 Ft
15990 Ft
17990 Ft
19990 Ft
6990 Ft
9990 Ft
.