.

Rendezvény részletes nézet

Cím: HAVASI - Pure Piano koncert
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló u. 1-3.
Leírás:

 

Csak a zongora

A Pure Piano koncerteken a zeneszerző azt mutatja be, hogy egyetlen művész és egyetlen zongora a 21. században is elegendő ahhoz, hogy napjaink közönségét mélyen meglepje, lenyűgözze és szórakoztassa.

A különleges zongorakoncertek hatalmas sikert arattak a teltházas Sydney-i Operaházban és a londoni Barbican Centerben, az idén Budapest után bemutatásra kerül Bécsben, Berlinben, Münchenben és New York-ban is.

 

Lebilincselő koncertélmény

A zeneszerző-zongoraművész a zenei tételek előtt beavatja a közönséget a művek keletkezésének hátterébe és a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. Így igazán bensőséges hangulatot teremt, amelyet a műsorhoz külön létrehozott digitális fény- és látványvilág tesz teljessé.

A koncerteken maga a hangszer is kuriózum lesz: Havasi Balázs a személyesen részére gyártott Bösendorfer Imperialon játszik. A zeneszerető közönség megcsodálhatja azt az egyedülálló hangzást és atmoszférát, amivel ez a különleges hangversenyzongora megtölti a termet.

 

Családbarát előadás

Ezúttal is megrendezésre kerül a családok körében közkedvelt délutáni előadás, amelyre a 18 éven aluliak 50% kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet.

 

10 éves a HAVASI Symphonic

A jubileum alkalmából a legnépszerűbb szimfonikus tételek forrását is bemutatja a zeneszerző, abban a változatlan formában, ahogy 10-15 évvel ezelőtt megkomponálta azokat egyetlen zongorára.

 

A legújabb tételek premierje

Az év első hónapjai a legtermékenyebb időszak Havasi életében. Ilyenkor komponálja a legtöbb új zeneművet, amelyeket a tavaszi koncertjein mutat be először közönség előtt.

A Budapest Kongresszusi Központban olyan tételek is elhangzanak majd, amelyek az Aréna-show műsorokban nem, vagy csak 2-3 év múlva kerülnek előadásra.

Ha szeretne részese lenni az egyszeri és megismételhetetlen koncertélménynek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni a jegyeket.

További információk

Képek:
Időpontok: .
Jegyárak:
19500 Ft
24500 Ft
9500 Ft
.