.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Slava s Snowshow
Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz, 1146 Budapest, Állatkerti körút 7.
Leírás:

Világszám a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Április 11. és 14. között ellátogat Magyarországra a világhírű SLAVA S SNOWSHOW, amely egy nagysikerű családi show és egyben nemzetközi színházi trendteremtő forma! A Fővárosi Nagycirkuszban hat előadás erejéig látható a nemzetközileg is elismert, a London Times által a világ legnagyobb bohócának kikiáltott SLAVA POLUNIN által kitalált SLAVA S SNOWSHOW előadás, hogy a bennünk élő gyerek megidézésével. Világszám a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Április 11. és 14. között ellátogat Magyarországra a világhírű SLAVA S SNOWSHOW, amely egy nagysikerű családi show és egyben nemzetközi színházi trendteremtő forma! A Fővárosi Nagycirkuszban hat előadás erejéig látható a nemzetközileg is elismert, a London Times által a világ legnagyobb bohócának kikiáltott SLAVA POLUNIN által kitalált SLAVA S SNOWSHOW előadás, hogy a bennünk élő gyerek megidézésével megnevettessenek minket.

A SLAVAS SNOWSHOW egy költői, csupaszív előadás, ami számos érzelmet szabadít fel bennünk, így megnevettet, borzongat, megríkat és elgondolkodtat minket egyszerre. A hagyományos és kortárs színházi bohócok semmihez sem fogható keveréke. Legyen szó a viharban a gigászi hógolyót kifestett Sziszüphoszként görgető magányos bohócról, vagy egy hajóban a láthatárt kémlelő legénységről, biztosan megérint minket!

Ez a show más, mint a többi, sőt, ez a show a saját korábbi bemutatóitól is különbözik, ugyanis minden egyes fellépés során megújul! Az előadásban nagy szerepet kap az improvizálás, a fellépők a közönség reakcióinak megfelelően módosítanak a műsoron. Ennek köszönhetően az előadás minden városban és színházban különbözik a korábbiaktól.

Az előadást szerte a világon a legrangosabb színházművészeti díjakkal jutalmazták, Londontól New-Yorkig, Ausztráliától Mexikóig, Párizstól Moszkváig! Angliában a Laurence Olivier Díjjal jutalmazták, Oroszországban a Triumph díjjal!

Egy előadás, ami szabadjára engedi a benned rejlő gyermeket!
Egy előadás, ami utat nyit a boldogsághoz!
Egy előadás, ami újraírja a bohóc fogalmát!

Bohócnak lenni életfilozófia!

Lépj be egy felszabadult világba! Ünnepeld az életet egy különleges módon! Nyisd meg a szíved az álmok és mesék előtt!

 

Képek:
Időpontok:
2019.04.12 20:30
2019.04.13 20:30
2019.04.14 15:30
2019.04.14 20:30
Jegyárak:
10000 Ft
3000 Ft
6000 Ft
8000 Ft
.