.

Rendezvény részletes nézet

Cím: AL DI MEOLA OPUS TOUR 2019
Helyszín: MOM Művelődési Ház, 1124 Budapest, Csőrsz u. 18.
Leírás:
A Grammy-díjas, világszerte ismert gitárművész ez elmúlt évtizedekben megalapozta hírnevét a szóló- és a más zenészekkel közös produkcióival. Karrierje során a jazz és rock legnagyobb előadóival dolgozott együtt, csak néhány közülük: Frank Zappa, Jimmy Page, Stevie Wonder, Chick Corea, Paco De Lucia, John McLaughlin, Stanley Clarke, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Herbie Hancock.
Az összes létező fontos díjat begyűjtötte már, amit egy gitáros kaphat. A szinte hihetetlen, munkákban gazdag munkássága ellenére, még mindig az új utakat és kihívásokat keresi, a zenéjét új irányokba tolja.

Az elmúlt években szinte mindent újrakezdett, zenéjében és a magánéletében is. A 2018 tavaszán megjelent Opus című albumáról így nyilatkozik: Az OPUS-szal szeretném tovább fejleszteni komponista készségeimet, és azt hiszem ez a fejlődés a személyemre is mélyen hatott, komponista-gitárossá változtam a korábbi gitáros-komponistából. Ugyanakkor ez a felvétel új korszakot jelent az életemben. Először írtam életemben úgy zenét, hogy teljes boldogságban élek a feleségemmel, van egy csodálatos kislányom és családom, akik minden nap inspirálnak engem. Hiszem, hogy ez megmutatkozik a zenémben is.

Képek:
Időpontok:
2019.05.11 20:30
Jegyárak:
11900 Ft
14900 Ft
16900 Ft
8900 Ft
.