.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Magyar Snooker Gála Különkiadás: A VISSZAVÁGÓ
Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.
Leírás:

2019. november 23-án jön a Magyar Snooker Gála Különkiadása, amelyen sporttörténelmi esemény részesei lehetnek a snooker hazai szerelmesei a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. A Különkiadás egy rendhagyó eseményt jelent, ugyanis a 2019-es világbajnoki döntő visszavágójára kerül sor Budapesten: ezúttal már újdonsült világbajnokként áll asztalhoz az angol Judd Trump és az ellenfele, a négyszeres világbajnok skót, John Higgins.

A profi snooker-elit két, ilyen magasan jegyzett aktív játékosa még sosem járt Magyarországon, a májusi világbajnoki döntő újrajátszása pedig nemzetközi szinten is kuriózum. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel ismét két előadáson lépnek asztalhoz a játékosok csakúgy, mint a világbajnokság utolsó napján: a délutáni és az esti programból álló két bemutatón a világsztárok különböző komoly és szórakoztató játéknemekben játsszák újra a világbajnoki döntőt, magyar játékvezetők irányítása mellett.

Az előző gálákhoz hasonlóan korlátozott számban, de ezúttal is lehetőség lesz Meet&Greet jegyek vásárlására. A Meet&Greet jegyek tulajdonosait a sztárok személyesen várják majd az arénában a versenyasztal mellett, ahol egy rövid beszélgetésre, fotózásra és autogramra is lehetőség lesz. Újdonság! Exkluzív ajándék a Meet&Greet jegyekhez: a szervezők minden Meet&Greet jegytulajdonossal és a két sztárjátékossal egy közös képet készítenek, amelyet a vendégek rögtön az eseményen kinyomtatva, a játékosok által dedikálva és bekeretezve kapnak meg.

John Higgins

A skót a snooker királya több mint két évtizede. Ronnie O Sullivannel és Mark Williamsszel egyidőben, 1992-ben állt profinak, és nem egészen 23 évesen, 1998-ban szerezte meg első világbajnoki címét.
Ezt további három vb-elsőség követte, 2007-ben, 2009-ben, valamint 2011-ben. Négy világbajnoki címével a modern éra ötödik legsikeresebb játékosának számít. Összességében nyolc világbajnoki döntőt játszott, nála többször csak Stephen Hendry jutott be a fináléba. A százas breakek és a maximumok tekintetében is az örökranglista harmadik helyén áll.
Összesen 30 pontszerző tornagyőzelmet gyűjtött, a négy vb-cím mellett háromszor lett az Egyesült Királyság bajnoka. A Masterst két alkalommal nyerte meg, tehát összesen kilenc Triple Crown trófeával büszkélkedhet. Négyszer volt világelső, először 1998-ban, amikor Stephen Hendry nyolc éves uralkodásának vetett véget.
A 2005-ös Grand Prix döntőjében 9-2-re győzte le Ronnie O Sullivant. A mérkőzés folyamán négy egymást követő frame-ben lökött százas breaket, ami soha előtte nem fordult elő.

Judd Trump

Az utóbbi évtized legnagyobb tehetsége 2011-ben robbant be azzal, hogy mindössze 21 évesen már világbajnoki döntőt játszott. Akkor még kikapott, épp Higginstől.
Hamarosan megszerezte első Triple Crown címét, még 2011 őszén megnyerte az Egyesült Királyság Bajnokságát. Röviddel utána világelső lett, és sorra gyűjtötte a címeket, valamint eszméletlen számban ontotta a százas breakeket. E tekintetben az örökranglista ötödik helyén áll, mindössze 150 százassal elmaradva Higginstől...
A tavalyi szezonban kezdett el még a korábbinál is komolyabban készülni és versenyezni. Ennek eredményeként januárban győzött a Mastersen, Ronnie O Sullivant verve a döntőben, majd májusban felért az abszolút csúcsra: John Higginst győzte le a világbajnoki döntőben. Trump hét százas breaket lökött a fináléban - ennél többet soha senki nem ért el egy meccsen.

Képek:
Időpontok: .
Jegyárak:
11990 Ft
14990 Ft
34990 Ft
4990 Ft
8990 Ft
.