.

Rendezvény részletes nézet

Cím: SZILVESZTER - Életed filmje - KOVÁCS ANDRÁS PÉTER önálló előadása
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló u. 1-3.
Leírás:

Kovács András Péter és a Dumaszínház az előadás bevételéből felajánl 3.000.000.-Ft-ot a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete - Családok Átmeneti Otthonának. A belépőjegy megvásárlásával Ön is hozzájárul a szervezet támogatásához.

Életed filmje:

Azt mondják, halálod pillanatában lepereg előtted életed filmje. Ha buddhista vagy, akkor valószínűleg a következő élet előzetese is.

De ha hihetünk a szóbeszédnek, az utolsó pillanatban egyszer, utoljára - vagy talán először - egyben láthatod az egészet . És amit látsz, meg fog lepni: nem egy csavaros játékfilm, nem is felzaklató doku - csupán összedobált snittek zavaros egymásutánja egy bizarr történettel, aminek az eleje hiányzik, a befejezése pedig érthetetlen. Egy olyan film, ami gyártási terv, forgatókönyv és próba nélkül készült, amiben a szereplők esetlenül botladoznak és improvizálnak, aminek a főszerepére senki nem castingolt téged, ahol a rendező kiléte talány. Nem vígjáték, nem is tragédia - leginkább börleszk.

Kovács András Péter estje erről a börleszkről szól, az egyes életszakaszok legnagyobb elhasalásairól, a Vihar a Biliben c. estből ismert vicces és elgondolkodtató stílusban, az est végére pedig kiderül: mindegy, melyikünk filmjét játssza a mozigépész, nincs új sztori - csetlés-botlásaink  emberiek, mélyek és egyetemesek.

Az előadás időtartama kb. 90 perc.

Képek:
Időpontok:
2019.12.31 14:00
Jegyárak:
6000 Ft
7000 Ft
8000 Ft
.