.

Rendezvény részletes nézet

Cím: DÍVÁK
Helyszín: BOK (volt Syma) CSARNOK, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Leírás:

A DÍVÁK KARÁCSONYA szervezői egy olyan repertoárt állítottak össze, ami garantáltan különleges élményt fog nyújtani a koncert vendégeinek. A négy DÍVA ismert dalai mellett közkedvelt Karácsonyi slágerek is felcsendülnek, amelyek ebben a formában csak itt lesznek hallhatóak. A magyar pop műfaj koronázatlan királynői számtalan TV-s műsorban és koncerten kápráztattak már el minket, most viszont egy nagyszínvonalú show-val kívánják zárni az évet, ahol ünnepi hangulatban várják a nézőket. Tolmácsolásukban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a "Csendes éj", vagy az "All I Want For Christmas Is You".

Radics Gigi

Fonogram díjas magyar énekesnő, a Megasztár 6 győztese. Fiatalkora ellenére aranylemezzel és platinalemezzel is büszkélkedhet. Karrierje nemzetközi szinten is szárnya kapott. Dalai mindannyiunk szívébe otthonra találtak. A "Vadonatúj érzés", vagy az "Úgy fáj" című slágerei garantáltan ott csengenek minden magyar fülében.

Dér Heni

A Vajdaságból származó énekesnő anno a Sugarloaf együttesben kezdte a pályafutását, ám mára szólóénekesi karrierjével lett híres hazánkban. Énekhangjával a Megasztár tehetségkutatóban is bizonyított. Nevéhez köthető a "Hajnalig még van idő" című sláger is, amely bekerült az EURO 200 slágerlistába. Heni tehetségével, kitűnő hangjával és kellemes személyiségével nagyon gyorsan meghódította a közönséget, népszerűsége évek óta töretlen.

Tolvai Reni

A Megasztár 5. szériájának győztese, 2010-ben Ő lett "Az Év hangja Magyarországon". Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően Reni hazánk egyik legkedveltebb énekesnőjévé nőtte ki magát. Az előadóművész dalait mindennap halhatjuk a rádiókban, ilyen dal a "Hagylak menni" a kezdetekből, vagy a "Promise".

Király Linda

Amerikai születésű magyar énekesnő. Lindát Presser Gábor "Szerelem utolsó vérig" című film betétdalával ismerte meg az ország. Tehetsége megkérdőjelezhetetlen, a benne rejlő alázatnak és kivételes hangjának köszönhetően mára hazánk egyik leghíresebb énekesnőjévé vált. Az évek során az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és Grammy-díjas producere kereste meg, dolgozott többek közt Mousse T-vel, Denzil Fosterrel, Rodney Jerkins-szel. Király Linda nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikeres, elismert.

Vip jegy tartalma:
Különálló, elszeparált 14 férőhelyes box, mini szendvicsekkel/pezsgővel/üdítővel.
A koncert utáni fogadáson találkozás és fotózkodás a sztárokkal.

 
Képek:
Időpontok:
2019.12.20 20:00
Jegyárak:
13900 Ft álló és ülő
15900 Ft
29900 Ft VIP
6900 Ft
9900 Ft
.