.

Rendezvény részletes nézet

Cím: AMAI ANIME SOUND - Miracle Tour 2020.
Helyszín: Vasas Jégcentrum, 1048 Budapest, Homoktövis u. 1.
Leírás:

Európában először, még sosem hallott japán dallamok...

Ismét részese lehet bárki egy, igazán rendhagyó szimfonikus koncertnek.

2020.február 22.-én, színpadra kerülnek olyan csodálatos betétdalok mint, a Ghibli Studio alkotásaiból jól ismert, Joe Hisaishi által komponált: Nausika: A szél harcosa, Arrietty - Elvitte a manó, Laputa - Az égi palota, Kiki s delivery service- Kiki a boszorkányfutár anime filmek betétdalai...

És még sok más érdekesség: Inuyasha, Sword Art Online és Fate Zero címet viselő alkotások, lélegzetelállító dallamai .. Közel 2 óra fantasztikus utazás, 2 felvonásban, több mint 100 japán -magyar előadóművész jóvoltából.

KANAI TOSHIFUMI, KARMESTER

Kanai Toshifumi a klasszikus zeneirodalomtól a kortárs zenéig terjedő változatos repertoárjával vált az európai és japán zenei élet figyelemreméltó szereplőjévé.

A japán Toho Gakuen School of Music és a Senzoku Gakuen School of Music iskolákban fagott, karmester, zongora és kamarazene tanulmányokat folytatott.

ANIME AVAGY RAJZFILM JAPÁN MÓDRA

A hiedelmekkel ellentétben, az anime filmek minden korosztályt megszólítanak.

Hogy csak néhányat emeljünk ki például a Ghibli Studio nagy sikerű munkái közül: Nauszika: A szél harcosa, Arrietty - Elvitte a manó, Laputa - Az égi palota, Kiki s delivery service- Kiki a boszorkányfutár anime filmek . Ezen filmek betétdalai… és még sok más érdekesség: Inuyasha, Sword Art Online és Fate Zero címet viselő alkotások lélegzetelállító dallamait hallhatjuk az előadás alkalmával ..

EGY GÉSA EMLÉKIRATAI

Egy gésának nem lehetnek vágyai, egy gésának nem lehetnek érzései. A gésa a lebegő világ művésze. Táncol, énekel, szórakoztat. Megtesz bármit, amit kérsz.

Taiko dobok kíséretében felcsendül az Egy gésa emlékiratai című Oscar díjas alkotás, varázslatos zenei világa, John Williams munkássága nyomán.

 

Képek:
Időpontok:
2020.02.22 19:00
Jegyárak:
12900 Ft
14900 Ft
16900 Ft
9900 Ft
.