.

Rendezvény részletes nézet

Cím: HAUSER
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Leírás:

 

HAUSER Budapestre érkezik! A koncert új dátuma 2021. február 3. a Budapest Arénában megnövelt kapacitással, nagy Aréna méretben, hogy a legújabb, eddig leglátványosabb showját elhozhassa a magyar közönségnek elsőként. Ez a show egyedi élmény lesz a vendégek számára, hiszen HAUSER egy hatalmas szimfonikus zenekarral lép színpadra egy egyedi show keretin belül, amelyből koncertfelvétel készül.

A koncert szervezői nem vállalnak felelősséget a viagogo.com és az onlineticketshop.hu weboldalakon vásárolt jegyekért! Amennyiben a koncert elhalasztásra kerül kormányrendelet és egyéb koronavírushoz köthető fennakadás miatt, nincs lehetőség a jegyek visszaváltására, a megvásárolt jegy automatikusan érvényes lesz az új időpontra. Amennyiben a koncertet nem lehet új időpontban megrendezni, az esetben a visszaváltás menetéről tájékoztatni fogjuk a jegyvásárlókat a hivatalos jegyértékesítő oldalon (www.koncertpromo.hu).

Azonban örömmel értesítünk minden rajongót, hogy a hatalmas érdeklődére való tekintettel lehetőségünk adódott a helyszín befogadó képességét megnövelni, így több néző lehet fül és szemtanúja a produkciónak. Kérjük olvassa át figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mert a bővítés a meglévő ülésrendet megváltoztatja.

Képek:
Időpontok:
2021.02.03 20:00
Jegyárak:
12999 Ft
14999 Ft
19999 Ft
24999 Ft
69999 Ft VIP
7999 Ft
9999 Ft
.