.

Rendezvény részletes nézet

Cím: RÓMEÓ ÉS JÚLIA - musical
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Leírás:

hakespeare örökérvényű drámájából, a Rómeó és Júlia történetéből Gerard Presgurvic írt musicalt. Az ősbemutató 2001-ben, Párizsban volt, majd a mű meghódította a világ számos országának színpadát. A magyarországi premierre 2004. január 23-én került sor a Budapesti Operettszínházban, Kerényi Miklós Gábor rendezésében, Galambos Attila fordításába.

Kero szabad kezet kapott és egy teljesen másik Rómeó és Júliát állított színpadra, Gérard Presgurvic csodálatos zenéjével. A lenyűgöző koreográfia (Duda Éva) mellett, a kiemelkedő színészi játék is óriási szerepet kapott a budapesti rendezésben.

Rómeó és Júlia története fantasztikus sikert aratott, az első szereposztás játékát CD és DVD felvétel is őrzi az utókornak. A kőszínházban, több, mint tíz éven keresztül óriási sikerrel játszották a musicalt. Az évek során természetesen cserélődtek a színészek, olyan tehetséges fiatalok bújtak egy-egy szerepbe, akik ezen a darabon nőttek fel.

A 15 éves jubileumot idén szeptemberben ünnepelték az alkotók és a közönség a Papp László Budapest Sportarénában. A lelátók olyan gyorsan megteltek, hogy egy nap alatt két előadást játszottak.

Különleges forgószínpad, extra fények, kivetítők és közel 120 szereplő (színészek, táncosok, a csarnokot bejátszó statiszták csapata) közreműködése biztosítja majd a lenyűgöző élményt.

Képek:
Időpontok:
2022.04.14 19:00
Jegyárak:
11900 Ft
15900 Ft
19900 Ft
24900 Ft
7900 Ft
.