.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Kamarás Iván: Egy újabb fess pesti este
Helyszín: Városmajori Színpad, 1122 Budapest, Városmajor Park 1
Leírás:

KAMARÁS IVÁN korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása, országos ismertséggel párosul.

Jászai Mari-díjas színész, aki prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán.

Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, a hatalmas sikerrel játszott Egy fess pesti este új fejezete.  

A ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvecekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom,  az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább.

A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND kiváló zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva, de eredeti szépségüket megőrizve.  Kamarás Iván pedig a dalok között sok-sok kulisszattitkot árul el a kor legnagyobbjairól. Olyan titkokat, amelyeket egyetlen életrajzi könyvben sem olvashattunk, a színészöltözők és művészbüfék féltett kincseit. Mindezt sok humorral, így az este jelmondata: nevetés, könny, sóhaj és egyebek…

Kiváló szórakozás és sok újdonásggal teli este azoknak is, akik már voltak Egy fess pesti este koncerten,  és  azoknak is, akik még nem. Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott. 

Vendégművészek: Oroszlán Szonja és Majsai Gábor "a magyar Tom Jones"

Zenekar:
Duka Laci-hegedű  (a nemzetközi Roby Lakatos Hegedűverseny első helyezettje!) 
Adamecz József-dob
Molnár Péter-nagybőgő
Lakatos Vilmos-gitár 
Kökény László-gitár
Cséki Kálmán-zongora

Fúvós szekció:
Vázsonyi János-szaxofon
Bér Zsolt- trombita
Murad Abbas-pozan

Képek:
Időpontok:
2020.07.18 20:00
Jegyárak:
3200 Ft
3800 Ft
4900 Ft
.