.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Nagy találkozás
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló u. 1-3.
Leírás:

Szulák Andrea, Nagy Feró, Kökény Attila, Fűzy Gábor és Weisz Viktor


Igazi nagy találkozások térben és időben egy különleges estén a Budapest Kongresszusi Központban: Weisz Viktor és vendégei számos legendás magyar előadó legismertebb dalait veszik elő és éneklik el, ahogy az csak ezen az estén hallható. Szécsi Pál, Máté Péter, Koós János, Aradszky László és sokan mások a nem mindennapi zenei ünnepen.

Weisz Viktor, a Voice tehetségkutató döntőse. Édesapja gitáros volt, Viktor pedig már kisgyerekként sokat tanult tőle a zenélésről, éneklésről. Az éneklés mellett gitározik és zongorázik.

Belépőjegy ár:
9 900 Ft (földszint közép)
5 900 Ft (földszint bal és jobb szektorok)

VIP-jegy: 19 900 Ft (részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n) FIGYELEM: ezt a belépőjegytípus csak a földszinti nézőtér helyeire vásárolható, a VIP asztalokra nem! Válassza ki a jobb oldalon található engedménylistát, majd a VIP belépőjegy opciót, és kattintson a nézőtéren arra a székre, ahol ülni szeretne!

VIP Plus asztal: 250 000 Ft/asztal (1 db belépőjegy = 1 asztal, max. 10 fő/asztal - italbekészítés + részvétel a koncerten és az azt követő VIP Party-n.)

VIP Party:
A VIP-jeggyel és VIP Plus jeggyel rendelkezők részt vehetnek a koncertet követő zártkörű, VIP Party-n a műsor fellépőinek a társaságában, korlátlan étel- és italfogyasztással.

Képek:
Időpontok:
2021.03.20 19:00
Jegyárak:
19900 Ft VIP jegy
5900 Ft
9900 Ft
.