.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Amazonok – (Náray E.,Auksz É.,Györgyi,Ozsgyáni,Varga)
Helyszín: Rózsavölgyi Szalon, 1052 Budapest, Szervita tér 5.
Leírás:

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

A Rózsavölgyi Szalonban 2015 decemberétől három évig nagy sikerrel játszottuk Jean-Marie Chevret Amazonok című darabját. A Franciaországban és a világ sok országában is nagy sikert aratott darabnak végre megszületett a folytatása is, amely három évvel előre repíti a nézőt az időben.

Az Amazonok három női főszereplője: Martine, Micky, és Annie. Ők hárman Martine hatalmas párizsi lakásában éltek egy afféle női kommunában, amazonként. E zárt közösségbe egyetlen férfinak volt bejárása, a legfelső emeleti manzárdszobát bérlő meleg képzőművésznek, Loïc-nak. Ebbe a kicsit frusztrált, de szerető közösségbe érkezett Guillaume, és az ő megjelenésével egyből vége lett a nyugalomnak, megindult a versengés Guillaume kegyeiért, akinek végül Loïc nyerte el a szívét.  

Három évvel később kedvezőbb szelek járnak: Martine boldogan él argentin szerelmével, Pablóval, aki három évvel korábban toppant az életébe: ahogy Loïc mondja: "visszatalált a gyökereihez", főz, mos, vasal, és boldogan engedi át magát Pablo dédelgetéseinek.

Annie időközben férjhez ment egy idős milliomoshoz, aki tényleg önmagáért szerette őt, de sajnos hamar meghalt, rengeteg pénzt hagyva Annie-ra, aki bolondosabb (de tisztánlátóbb), mint valaha, és az egyik furcsa holmit vásárolja a másik után. 

Guillaume és Loïc a felső szinten turbékolnak, az álomlakásukat építgetik, tökéletes  boldogságukat nem zavarja meg semmi.

De hol van Micky? Miért nem érik el soha? Miért kerüli őket?

És tényleg olyan tökéletes minden? Tényleg mindnyájan beeveztek a boldogság révébe?

Sok meglepetés vár még a nézőre, mire választ kap ezekre a kérdésekre.

Az Amazonok bemutatójára 2003-ban került sor a Théâtre Rive Gauche-ban Jean Pierre Dravel és Olivier Macé rendezésében. A produkció több mint 750 előadást élt meg, a darabot játszották Kanadában, Lengyelországban, Olaszországban, Görögországban, Angliában és az Egyesült Államokban is. A nagy sikerre való tekintettel Chevret 2007-ben megírta a darab folytatását, amelyet Les Amazones: trois ans après, vagyis Amazonok: három évvel később címmel mutattak be a Théâtre de la Renaissance-ban.

Az előadás Jean-Marie CHEVRET engedélyével jött létre. Magyarországi jogok: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség.

Képek:
Időpontok:
2020.11.27 19:30
Jegyárak:
6500 Ft
.