.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Budavári Palotakoncert
Helyszín: Budai Vár Oroszlános udvar, 1014 Budapest, Budai Vár Palotanegyed
Leírás:

A budapesti nyár egyik ékkövévé vált már a Budavári Palotakoncert a Várban az oroszlános udvarban, amit évről évre több külföldi is látogat, hiszen a magyar kultúra egyik legkedveltebb zenei örökségét az operettet mutatja be egy pompás közegben, világszinvonalú jelmezekben, tökéletes hangokkal és látványo s koreográfiával. A világhírű operettek mellett számos opera is rendszeresen felcsendül a Palotakoncerten.

A Budapesti Operettszínház művészeit az ország legnagyobb operett gáláján mindig teltház várja, s persze a tapsot mindig méltón is jutalmazzák, hiszen a csillagos ég alatt a friss nyári levegőben a könnyed dallamok is jobban szólnak.

Fellép Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lukács Anita, Lévai Enikő, Kiss Diána, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, a műfaj koronázatlan királynője, Oszvald Marika, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Dénes Viktor, Laki Péter, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton, valamint bemutatkozik a lehengerlően virtuóz technikájú Jávorkai Brothers, akik Ázsiában már valóságos szupersztárnak számítanak. A gálaműsorban - melynek zenei vezetője Pfeiffer Gyula, rendezője pedig Bori Tamás - az Operettszínház hatalmas, 80 tagú szimfonikus zenekara és 16 fős balettkara is fellép..

Képek:
Időpontok:
2020.08.08 20:30
Jegyárak:
12000 Ft
16000 Ft
30000 Ft
8400 Ft
.