.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Postmodern Jukebox - The Grand Reopening Tour
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Leírás:

Az újranyitást követően elsők között jelentette be, hogy Budapesten ad koncertet a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox csapata. A világhírű zenészek várva várt visszatérésének témája az új “Roaring 20s", azaz a 20-as évek megünneplése. A modern zene legnagyobb slágerjeit adják elő a letűnt korok klasszikus stílusában - látványos show kíséretében. 2020 elején a Postmodern Jukebox arra vállalkozott, hogy az új évezred kezdetén, a 20-as évek megünneplésére indul és közönségének ország és világszerte azt ígérte, hogy “a legszenzációsabb 20-as éveki party-n vehetünk részt, a Nagy Gatsby ezen oldalán".

Nos, mindannyian tudjuk, hogy ezután mi következett. A turné a koronavírus miatt mindössze hét alkalmat ért meg. Úgy döntöttek, hogy a hátralévő teltházas időpontok elmaradnak, mivel a járvány egyre inkább éreztette hatását - így több mint egy évig nem találkoztak élőben a közönséggel.

Idén azonban végre újra turnéra indulhattak, programjukba pedig a magyar közönség örömére Budapest is bekerült. A Postmodern Jukebox különlegesen tehetséges énekesei "időgépbe teszik a popzenét" és együtt ünneplik meg a 20-as évek legnagyobb slágereit. A pop-jazz jelenség élő fellépések sorozatával keresztülszeli az Egyesült Arab Emírségeket, Kanadát, az Egyesült Királyságot és Európát. Turnéjuk során Budapestre is ellátogatnak: 2022. június 23-án este ½ 8-kor a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

Postmodern Jukebox - Meet & Greet csomag

Egy prémium fenntartott szék

Exkluzív találkozási lehetőség a Postmodern Jukebox tagjaival

Személyes fénykép a Postmodern Jukebox tagjaival

Hivatalos turné poszter; a Postmodern Jukebox tagjai által dedikálva

Hivatalos Laminált Pass

Limitált mennyiség

Postmodern Jukebox - VIP Tour csomag

Egy prémium fenntartott szék

Hivatalos turné poszter; a Postmodern Jukebox tagjai által dedikálva

Hivatalos VIP laminált Pass

Limitált mennyiség

Képek:
Időpontok:
2022.06.23 19:30
Jegyárak:
10000 Ft
12000 Ft
14000 Ft
16000 Ft
18000 Ft
8000 Ft
.