.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Karácsonyi Cirkusz Show
Helyszín: KIMBA ELEFÁNTPARK, 9086 Töltéstava, Fehérvári út 2.
Leírás:

Hófehér karácsonyi mesevilág a porond csillogó fényeiben!

Több órás élménydús programmal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

A nézőtér hatalmas fűtött cirkusz sátor  és természetesen parkunk egész területe illetve éttermünk is vendégeink rendelkezésére állnak.

A sátor maximális férőhelye:1400 fő

A megvásárolt jegyek: mind a Lelátó mind a Páholyokba szóló helyek is ÉRKEZÉSI SORRENDben foglalhatók el! 

A mellékelt nézőtér rajz csak szemlélteti a helyszín elrendezését! 

 

 Park Nyitás:12:00

 14:00-tól a sátorba a vendégek kipróbálhatják a cirkuszi kellékeket minden előadás előtt


 

Az idei évben először varázsolnak a hideg téli napokon igazi karácsonyi cirkusz hangulatot a Kimba Elefánt parkban. Karácsonyi vásár mézeskalács illatával, gőzölgő forralt bor variációk sokaságával, barátságos, kíváncsi állatokkal találkozhatnak, akik ellátogatnak a parkban.

Mindezt megfűszerezve egy felejthetetlen cirkuszi előadással.

Világhírű művészek kápráztatják el tehetségükkel kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Művészek:

 Mr Chap

Lengyelország leghíresebb és messze legviccesebb bohóca, aki a világot bejárva megnevettetett mindenkit kortól függetlenül. Olyan rendezvényeken szórakoztatott, mint a Mars vállalat 50. évfordulója, vagy a Nürnbergi repülőtér 50. születésnapja. Mr Chap most Magyarországra látogat, hogy Töltéstaván csaljon mosolyt mindenki arcára!

 

Id.René Casselly

Id. René Casselly kisgyermek korától manézsban szereplő cirkuszi artista és állatidomár. A világot bejárva a legendás cirkuszművész több menazsériával együtt dolgozva mutatta meg, hogy milyen harmonikusan lehet együtt dolgozni elefántokkal, lovakkal, pónikkal és tevékkel egyaránt. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosaként vezető állatgondozó és idomár.

 

Quincy Azzario

 

Nyolcadik generációs artistaművész, aki hajlékonysága és szépsége mellett bámulatos technikájával varázsolta el a közönséget és a szakmabelieket egyaránt. A spanyolországi díjnyertes akrobata és kézen egyensúlyozó a világot járva mutatja be bámulatos trükkjeit, tehetségével uralva a színpadot. Ezüst Bohóc díjat nyert a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.

Jelenleg Magyarországon él.

 

ifj. Rene Casselly

 

 

Ifj. René Casselly a hetedik generációs Casselly artistacsalád gyermekeként született. Hatévesen lépett fel először Romániában, egy cirkuszfesztiválon, amikor elefántokat idomított. Előadásaival több rangos szakmai versenyt nyert, köztük a Monte-Carlo-i Cirkuszi Fesztivál Arany Bohóc díját 2012-ben. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosa és igazgatója.

 

Masallah Somba

 

 

Lady Masallah Somba professzionális énekes, aki különböző zenekarokkal dolgozott Kenyában. Szövegíró, énektanár . 2011 novemberében kiadta első kislemezét, a "Mikuki ya Moto" címmel, amelyet a "KISIMA AWARDS" év legjobb afro -fúziós dalává jelöltek a választási erőszakról. Nagyon nagy öröm, hogy Lady Masallah Somba megtalálta az utat Európába.

 

Táncosok

 

Jess Show Productions több mint 3 éve dolgozik a német szórakoztatóipar leghíresebb neveivel. Nem korlátozódik csak fix és turné műsorokra, hanem a vállalati rendezvények ügyfeleinek egyre bővülő listájával egy igazán ígéretesnek tűnő jövő elött álló tehetséges és találékony rendező, koreográfus.

 

Ms. Joshy

 

Josy Casselly alias Josefine Kaselowsky a 7. generációs cirkuszi artista. 8 éves korában már egy elefánt hátán ült, igazi cirkuszi gyerek, állatokkal nőtt fel és akrobatikával is foglalkozik. 2018 -ban párjával elnyerték az Almdudler -díjat. Hihetetlen magasságokban mutatja be produkcióit lengőkötélen és úgynevezett "silk"-en, mely minden szemet magával ragad.

 

 

Regenyei Rebeka

 

22 éves magyar grafikusművész, aki most először debütál cirkuszi porondon. A ceruza mellett a tűzzsonglőr ezközöket is magabiztosan használja. Ha belép a porondra a hangulat biztos forró lesz!.

 

Eddy Carello

11 éves kora óta gyakorolja a zsonglőr szakmát, ő is több generációs cirkuszi művész családból származik. Eddy 1989-ben már ezüstéremmel tért haza Párizsból az Ifjúsági Nemzetközi Cirkuszi Fesztiválról. 2002-ben különdíjat kapott kreatív zsonglőrszámával Brüsszelben, majd 2003-ban megnyerte a Nemzetközi Zsonglőr Fesztivált Madridban.

 

Crazy Wilson

Crazy Wilson vagyis Wilson Dominguez. 5. generációs cirkuszi család gyermeke Kolumbiából. A világot bejárva mutatta be egyedülálló halálkerekét, melyet ő maga tervezett, és elsőként hajtott végre szaltót a kereten kívül is. A világ legnagyobb műsorában turnézott a híres amerikai "Ringling Bros. and Barnum & Bailey" showban 10 évig.

Később Európa legnagyobb cirkuszában, a Cicus Krone-ban töltött 13 évet.lélegzett elállító mutatványával megnyerte az Ezüst Bohóc díjat a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.

Képek:
Időpontok:
2021.12.18 15:00
2021.12.19 15:00
2021.12.23 18:00
2021.12.25 15:00
2021.12.26 15:00
2021.12.30 18:00
2021.12.31 15:00
2022.01.01 15:00
2022.01.02 14:00
Jegyárak:
3000 Ft lelátó-gyermek
4000 Ft páholy-gyermek
5000 Ft lelátó
6000 Ft páholy
.