.

Rendezvény részletes nézet

Cím: Fenyő Mikulás az Erkelben - Fenyő Miklós Ünnepi Koncertje
Helyszín: Erkel Színház, 1081 Budapest, Köztársaság tér 30
Leírás:

 

Talán az már önmagában is elég komoly meglepetés, hogy Fenyő Miklós év végi ünnepi koncertjét, egy különleges, régmúltra visszatekintő helyszínen, az Erkel színházban rendezi meg, december 6.- án, Mikulás napján! Azon a színpadon, ahol utoljára, pontosan 30 évvel ezelőtt lépett fel, akkori nagy felfedezettjével, Szandival. Így nem tekinthető véletlennek, hogy az idei, jubileumi koncert egyik sztárvendége is Ő lesz! 

Harminc év tekintélyes idő, de ha még jobban visszatekintünk, így is csak egy része Fenyő Miklós zenei pályán eltöltött 53 emlékezetes évének. 

"1968-ban - 53 évvel ezelőtt - a Táncdalfesztivál döntőjében ugyanezen a színpadon állva nyertem a Hungáriával közönség díjat. Remélem, ezúttal is elnyerem… "- emlékezik, és persze izgul, mint mindig Fenyő, aki több mint 400 saját dallal, több mint egy szerző, több mint egy előadó. Vitathatatlanul egy kultusz, a 60-as évektől a rock&roll elsőszámú, és utánozhatatlan nagykövete. 

S ha persze mind a 400 dalra nem is jut idő az Erkel színház színpadán, de ünnepi, különleges, néha "szán csengősen" meghitt, de legfőképpen bulizós, táncba szólító hangulatú slágerekre mindenképpen. De ha már meglepetéseket említettünk, még nincs vége a sornak, hiszen Szandi mellett, testvére Pintácsi Viki is ott lesz a színpadon, aki a legendás 30 évvel ezelőtti koncerten is fellépett. Az est vendége még Jáger Gyula, akinek hangja és stílusa kísértetiesen hasonlít Flipper Öcsiére. De természetesen ott lesz az elmaradhatatlan Fenyő Gyöngye zenekar, a Rumbabák vokál és persze az ellenálhatatlan Jampi Angyalok tánckar is.  Egyben biztosak lehetünk, december 6.- án a Mikulás és kedvenc krampuszai egy emlékezetes Fenyő ajándékot varázsolnak az Erkel színház színpadára. A csengő bongó varázsszánra többek között olyan "örökzöld" slágerek is felkerülnek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, a Made in Hungária vagy éppen a Fenyő nélkül nincs karácsony. Mert régóta pontosan tudjuk… nincs is!

Fenyő Mikulás az Erkelben 

Vagy ha jobban tetszik, idén a Mikulás hozza a Fenyőt! 

 

Fenyő Miklós év végi ünnepi koncertjét, ezúttal egy különleges, régmúltra visszatekintő helyszínen, az Erkel színházban rendezi meg, december 6-án, stílusosan Mikulás napján! 

Azon a színpadon, ahol utoljára, pontosan 30 évvel ezelőtt lépett fel, akkori nagy felfedezettjével, Szandival. Így nem tekinthető véletlennek, hogy az idei, jubileumi koncert egyik sztárvendége is Szandi lesz. 

Ahogy azt már Fenyőnél megszokhattuk, az idei ünnepi esemény is tele lesz meglepetésekkel, mint például Szandi testvére,Pintácsi Viki is ott lesz a színpadon, aki a legendás 30 évvel ezelőtti koncerten is fellépett. Az est vendége még Jáger Gyula, akinek hangja és stílusa kísértetiesen hasonlít Flipper Öcsiére. De természetesen ott lesz az elmaradhatatlan Fenyő Gyöngye zenekar, a Rumbabák vokál és persze az ellenálhatatlan Jampi Angyalok tánckar is. 

Képek:
Időpontok:
2021.12.06 21:00
Jegyárak:
12800 Ft
28000 Ft
5800 Ft
8800 Ft
.