JÖJJÖN BE IRODÁNKBA!

Segítünk megtalálni a szórakoztató eseményeket.

Lurdy ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Térkép

+36 (30) 203-3867

MEGKÖZELÍTÉS

Lurdy ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. A Lurdy házban a földszinten, a mozival szembeni kávézó mögötti üzletsoron a negyedik üzlethelyiség. Az üzlet száma 183.

NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek:

11:00 - 19:00

Szombat:

10:00 - 16:00

CÉGINFORMÁCIÓK

  • Üzemeltető: Nyiriné Jáger Ibolya e.v., kisadózó
  • Telephely: Lurdy ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
  • Székhely: 2360 Gyál, Mátyás király u.61
  • Mobil: +36 (30) 203-3867
  • Telefon: +36 (1) 294-1014
  • Adószám: 75423142-2-33

KÁRTYÁS FIZETÉS

Irodánkban az alábbi kártyatípusokkal van mód kártyás fizetésre:

Rólunk

Tisztelt Látogató, Jegyirodánk 2008 Januárban nyitott. Új helyén, a Lurdy házban 2011 Szeptemberétől megtalálható. Nálunk bármilyen hazai és a környező országokbeli színház-, koncert- illetve sporteseményre megveheti jegyét. Kiszolgálásunk egyedi jellegét az adja, hogy hozzánk nem csak konkrét rendezvényre kap jegyet, hanem beül, elmondja, milyen rendezvények iránt érdeklődik általában, és mi segítünk Önnek a választásban. Ha már választott a programok közül és konkrét igénnyel érkezik, irodánkban kényelmesen és gyorsan jegyéhez jut. Ajándékozzon jegyet barátainak, családtagjainak, ismerőseinek! Szívesen fogad bárki egy kellemes előadásra szóló jegyet. Szívesen állunk rendelkezésre iskoláknak, cégeknek, nagyobb csoportoknak is! Időben kell jelezni az igényt, mert egy jó előadásra sokszor már fél évvel előre meg kell venni a jegyet. Amennyiben nincs azonnal jegy az előadásra, lehetőség van arra, hogy igényét nyilvántartásba veteti velünk, és mi azonnal jelezzük Önnek, ha kapható lesz a rendszerben. Vállaljuk bármilyen kulturális rendezvény kizárólagos jegyértékesítését. Szeretettel várjuk a szórakozni, kikapcsolódni vágyók megkereséseit hétfőtől szombatig!

Garancia

Mivel az Ibolya Jegyiroda csak értékesítőhely, nem rendelkezik saját tulajdonú jegyállománnyal, ezért jegyvisszavételi joga és kötelezettsége csak azokra a rendezvényekre áll fenn, melyekre az eredeti rendezvényszervező felkéri, illetve felhatalmazza. Ezek jellemzően az elmaradó rendezvények. Más esetekben, pl. jegyek becserélése más időpontokra, vagy jegyek visszavásárlása, csak esetileg, szívességi alapon vállalkozunk. Tájékoztatjuk viszont a Tisztelt Vevőket, hogy ilyen jellegű igényeikkel, valamint ennél magasabb szintű, garanciális, valamint a fogyaszóvédelem hatálya alá eső követeléseikkel a mindenkori rendezvényszervező céghez kell fordulniuk. Csak megbízható rendezvényszervező partnerekkel állunk kapcsolatban. Ezek listáját lásd itt lejjebb, a Partnereink címszó alatt.

Jegyrendelés

A jegyvásárlás történhet személyesen irodánkban, megrendelés után átutalással, vagy online. Átutalás esetén amikor az összeg megérkezik, a jegyeket postai úton 1000,- Ft-ért, vagy GLS futárral 1650,- Ft-ért tudjuk elküldeni. Elérhetőségeink a jegyrendelés lebonyolításához:

PORTÁLUNKON ONLINE MEGRENDELÉSRE IS VAN LEHETŐSÉG, KÉRJÜK, VEGYE IGÉNYBE ITT!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy az online megrendelésben megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3% +500 Forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosár oldalon található. A Kényelmi díj a szolgáltató által meghatározott 3%+200 Ft-ból és a Jegyirodánk által meghatározott 300 Ft jutalékból áll össze.

Partnereink