.

Rendezvény részletes nézet

Cím: ARÉNA RETRO PARTY 2
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Leírás:

Házigazda: B. Tóth László
A show FOLYTATÓDIK …..A nagysikerű, TELT HÁZAS Aréna Retro Party után jön a következő ….

Napjainkban a RETRO egy olyan visszatérő zenei műfaj lett amire már nemcsak az abban a korban élők emlékeznek szívesen, hanem a mostani generáció is egyre gyakrabban táncol, illetve énekli az akkori legnagyobb slágereket.

Az Aréna RETRO Party Magyarországon VALAHA volt egyik LEGNAGYOBB 80-as LIVE SHOW.
2019.10.26 - án kiderült, hogy nagyon sokan szeretnék újra átélni, énekelni a kor legismertebb slágereit. Ezért olyan külföldi sztárokat hozzunk el aki vagy még SOHA vagy nagyon régen voltak MAGYARORSZÁGON. Természetesen a hazai előadók is fellépnek a rendezvényen akik a 80-as sztárokkal együtt egy fantasztikus koncertshow-val kápráztatnak el mindenkit 2020. október 10 -én a Papp László Sportarénában, Budapesten. FELLÉPŐK
Sandra
A német Madonna
Sandra egy fantasztikus önálló kislemezzel robbant be a pop világában, a Maria Magdalena hatalmas sikerrel repítette a hírnév felé. 21 országban került a toplista élére, további 5 országban pedig a Top 10-be. S akik azt hitték, Sandra csupán egyslágeres előadó lesz, rövid időn belül csalódtak: az In the Heat of the Night újabb slágernek bizonyult. Előtte azonban - még 1985-ben - megjelent első albuma, a The Long Play. A 8 dalt tartalmazó korongról a Little Girl ugyancsak feliratkozott a slágerlistákra. 1986 októberében került az üzletekbe a Mirrors című LP, amelyről 4 dal került fel a toplistákra Európa-szerte: Innocent Love, Hi! Hi! Hi!, Midnight Man, Loreen. Az album nyitófelvétele, a (Don t Cry) The Breakup of the World a néhány hónappal korábbi csernobili atomkatasztrófa hatására született. A nagy sikerszámok mellett a Everlasting Love  valamint a Stop For A Minute lett még nagy sláger.
Sandrát ekkoriban az európai popzene királynőjeként emlegette a média, egyenesen Madonna legfőbb riválisát látták benne.

Boney M
A Boney’ M az eurodiszkó egyik legnagyobb popegyüttese volt. Az együttes szülőatyja Frank Farian zenei producer volt aki létrehozta a társulatot. Fénykorában a Boney M a legendás svéd popcsapat, az ABBA legnagyobb vetélytársa volt. A  1980-as évek- ben a Boney M is többször szerepelt a sikerlistákon. 2006-tól a Boney M feat. Liz Mitchell nevű együttesével turnézik.Frank Farian menedzser kizárólag a Liz Mitchell-féle együttest tekinti az eredeti Boney’ M utódjának. Több nagyszerű dal - ami azóta is fennmaradt - került ki a kezeik közül: Olyan nagy slágereket, mint a Rasputin,Babylon,Daddy Cool, Ma Baker, Sunny a világ bármely pontján korosztálytól függetlenül énekelnek a mai napig.

Sabrina- nem volt még Magyarországon
Olasz popénekesnő, modell, színésznő és zenei producer.. Énekesi pályája első és legsikeresebb szakaszában csupán a Sabrina nevet használta, rajongói pedig Sabrynak becézték. Az 1980-as évek második felében vált nemzetközileg ismert popsztárrá. Még 1986-ban piacra dobták a Sexy Girl című kislemezét, amelyhez a címnek megfelelő énekesnői imázs már adott volt. A dal Olaszországban gyorsan népszerű lett, de külföldön is egyértelmű sikert aratott.. 1987-ben azonban bekövetkezett az amire mindenki várt. A Boys (Summertime Love) című dallal, amely az esztendő egyik legnépszerűbb európai slágere lett. Eleinte úgy reklámozták, hogy ő "Olaszország válasza Samantha Foxra", a temperamentumos Sabrina azonban kikért magának minden összehasonlítást brit pályatársnőjével.

Silent Circle - nem volt még Magyarországon
A Silent Circle német könnyűzenei együttes, amely az 1980-as években volt népszerű. Tagjai az énekes Martin Tychsen (Jo Jo Tyson), a billentyűs és dalszerző Axel Breitung és a dobos Jürgen Behrens (CC Behrens). Az együttes főként Euro disco, Eurodance és pop műfajokban alkotott.
A Silent Circle tagjai az 1980-as évek elején összeállt trió amely innentől viselte a Silent Circle nevet. Az első kislemezük a  Hide Away - Man is Comin! volt, amely ismertséget szerzett nekik. Ezt olyan további, sikeres kislemezek követték, mint a Touch in the Night, a Stop the Rain, a Love is just a Word és a Time for Love. 1986-ban megjelent első albumuk, a No. 1, amely 11 dalt tartalmazott.  
1987-ben két új kislemezük, Danger Danger és Oh, Don t Lose Your Heart Tonight , 1990-ben újabb album került piacra, amely 10 dalt tartalmazott, ebből kettő 1987-ből származott, kettő pedig remix volt. 1993-ban válogatásalbumuk is megjelent Best Of Silent Circle címmel, amely kizárólag remixeket és a régi dalok felújított, áthangszerelt változatait tartalmazta. 1994-ben a Back című albummal tértek vissza, amely 12 új dalt tartalmazott, majd 1998-ban Stories bout Love címmel újabb albumot jelentettek meg, szintén 12 dallal. Az együttes a mai napig tevékeny.

Lian Ross
Lian Ross német Hi-NRG és Euro disco énekesnő. Ismert olyan zenészek dalainak előadásáról, mint Sylvester Do You Wanna Funk és a Modern Talking Youre My Heart, You’re My Soul című dalai. Saját számai közül nagyobb sikereket többek között a következők értek el: Say You’ll Never, Fantasy, és Scratch My Name. 2005-ben megjelent egy válogatásalbuma, melyen ismertebb számai találhatóak meg, The Best of and More címmel. Az utóbbi időben két nagy sikerű dala jelent meg, a Never Gonna Lose a ZYX Records németországi kiadásában 2005. december 27-én, valamint a Young Hearts Run Free, melyet a Blanco y Negro Music adott ki Spanyolországban, 2009. szeptember 9-én.

Fancy
Fancy német italo disco énekes, dalszerző, producer. Az 1980-as évek könnyűzenei életének egyik meghatározó alakja volt, aki a mai napig aktív. Első felvételeit schlager stílusban készítette el Tess Seiges néven, mielőtt 1984-ben berobbant az italo disco műfajába a Slice Me Nice című dallal. Háromszor került a Billboard listáinak élére. Olyan slágerei születtek ezután, mint a Bolero (Hold Me In Your Arms Again), Lady of Ice, Chinese Eyes és a Flames of Love. Fancy további slágereket is írt olyan előadóknak, mint Grant Miller, Linda Jo Rizzo, Marc Buchner, The Hurricanes, Mozzart, Siegfried & Roy és Timerider, Tess vagy Ric Tess álnéven.

Magyar fellépők - később kerülnek bemutatásra.

KIEMELT ÁLLÓ- 12.990 Ft
NORMÁL ÁLLÓ- 9.990 Ft

KIEMELT ÜLŐ- 15.990 Ft
NORMÁL I. ÜLŐ- 12.990 Ft
NORMÁL II. ÜLŐ - 10.990 Ft

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.
 

Képek:
Időpontok:
2021.10.09 18:00
Jegyárak:
10990 Ft
12990 Ft kiem.álló és üllő
15990 Ft
9990 Ft álló
.